Vernieuwde site EMN Nederland

De website van het Nederlandse contactpunt van het Europees Migratienetwerk (EMN) is vernieuwd. Onderzoeksresultaten uit Nederland en de Europese Unie (EU) zijn beter vindbaar. Ook kunnen partners voortaan eigen nieuws onder de aandacht brengen.

International groep studenten op de Technische Universiteit, Eindhoven. | Foto: Bart van Overbeeke | Hollands Hoogte, 2014

Wat is nieuw?

  • Onderzoeken en beleidsoverzichten  zijn nu te filteren op soort, publicatiejaar en overkoepelend migratiethema
  • Alle kortlopende onderzoeken uit de EU, de ad hoc-onderzoeken, zijn in te zien op een extra onderzoekspagina
  • Het kwartaaloverzicht van het Europese EMN, het Engelstalige EMN Bulletin, is nu te vinden onder Beleidsoverzichten
  • Toegevoegd is de pagina Nieuws netwerk, waarop partners van EMN NL aandacht kunnen vragen voor hun eigen nieuws en events (met een directe link naar de eigen nieuwspagina)
     

Bron van feitelijke informatie over migratie en asiel
EMN Nederland is als onderzoeksorganisatie volledig gewijd aan onderzoeken over migratie en asiel in de EU. Daarbij vergelijkt EMN Nederland de Nederlandse onderzoeksresultaten met de resultaten van andere EU-lidstaten. Alle onderzoeksresultaten zijn openbaar en te vinden op de onderzoekspagina’s op de site van EMN Nederland. De site is daarmee een belangrijke bron van feitelijke informatie over migratie en asiel in de EU.

Reageren
We horen graag wat u als bezoeker vindt van de site. Heeft u suggesties of opmerkingen? Geeft u deze dan door via emn@ind.minvenj.nl. Uw reactie gebruiken we om de site te verbeteren. Hartelijk dank!